Мария преди няколко седмици обвини в насилие съпруга си Мирослав Соколов, но

...
Мария преди няколко седмици обвини в насилие съпруга си Мирослав Соколов, но
Коментари Харесай

Отварачката свали обвиненията срещу Миро, но му изпразни джоба

Мария преди няколко седмици упрекна в насилие съпруга си Мирослав Соколов, само че по-късно се върна при него. В гилдията незабавно заподозряха, че има нещо гнило в цялата история и, че с този ход певицата се пробва да измъкне пари от мъжа си. 

Подозренията се оказаха правилни. Дали е имало физическо посегателство няма по какъв начин да знаем, само че пък стана ясно за какво миньончето е свалила жалбата си и е смъкнала всички обвинявания, които по-рано насочи към Миро.
-->
Изпълнителката на " Спомен " е поискала 100 бона от Мирослав, с цел да почисти името му от полицейските летописи, написа " Блиц ". След като получила парите, тя бързо се отказала от изказванията си в полицията. А малко по-късно решила да даде втори късмет на Миро, с цел да може да го оскубе с още кинти. 

В сектора й се смеят с глас и мнението на всички е, че Мария е измежду най-опасните фолкпевици. " Върти ги на дребния си пръст, обира ги до шушка, само че няма ум да вложи средствата в нещо потребно, а ги пилее за маркови парцали и скъпи парцали, а нея от дълго време никой не я слуша и не я вика по участия ", разясняват от сектора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР